Yves

Hieronder lees je meer over de bevindingen van cliënt Yves. De belangrijkste doelstellingen voor Yves waren spieropbouw en meer fitheid verkrijgen. We wisten dit te bereiken via Small group personal training. 

Wanneer er mij wordt gevraagd over The Urban Warrior, komen er spontaan 3 woorden naar boven:

Het concept: Niet zomaar een sportclub erbij, nee. Een 'feel good, get better factory' met op maat gemaakte trainingsplannen, gebaseerd op je eigen doelstellingen.

Resultaat: Zowel lichamelijk als mentaal ga je er op vooruit. Positieve instelling, focus en mindset inbegrepen. Helaas heb ik geen before foto maar ik ben het laatste jaar 22kg verloren dankzij veel (en correct) trainen en de voedingstips die ik kreeg van de coaches.

Persoonlijk: Big up voor de coaches Lars en Tiemen, maar ook alle andere warriors (de gymleden). Het is een top community, waar plaats is voor iedereen.

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur
CONTACtEER ONS
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Krekelmotestraat 157

Izegem, West-Vlaanderen 

​​Tel0497 34 10 53

Mail: info@tuwcoaching.be

BTW BE 0680.930.694