Steven

Hieronder kan je de testimonial lezen van cliënt Steven. In slechts 2 maanden is Steven erin geslaagd om spiermassa op te bouwen en zwaarder te worden, terwijl hij toch vetmassa verloor en een smallere taille en buik kreeg. We hebben deze resultaten kunnen behalen met Small group personal training in combinatie met aanvullende voedingscoaching.

imageedit_4_6840280953.jpg
imageedit_12_5858357485.png

Als papa met co-ouderschap was ik op zoek naar een sportschool waar ik zelf kon kiezen welke dagen ik kon trainen. Bij The Urban Warrior is dat perfect mogelijk! Ik had in het verleden al op mijn eentje aan fitness gedaan maar behaalde nooit de gewenste resultaten.

 

Bij The Urban Warrior wordt je echt zeer goed gecoacht. Tiemen en Lars leren je de perfecte techniek aan van de verschillende oefeningen waardoor je goeie resultaten boekt zonder je lichaam verkeerd te gaan gebruiken.

 

Je traint er ook altijd in een kleine groep en in een zeer aangename sfeer! Ik word er ook begeleid qua voeding want dit is ook een belangrijk aspect als je resultaten wenst te zien. Ik kreeg er een voedingsschema op maat en keigoede feedback, kortom een perfecte coaching.

 

Ik train er nu 2,5 maand en mijn doel is om meer spiermassa te gaan opbouwen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die ik tot nu boekte! Ik ben blij dat ik voor The Urban Warrior gekozen heb en zou het zeker iedereen aanraden!

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur