SO MUCH MORE THAN JUST FITNESS 

GROUP TRAINING

Bij group training wordt training gegeven tot maximum 10 personen. Deze trainingsvorm is ideaal als je snel je basisconditie en kracht wil verbeteren. Je traint op je eigen tempo en boekt progressie op een verantwoorde manier. Maak je ook geen zorgen over je huidige conditie. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden altijd aangepast op het niveau van de deelnemers.

Voordelen group training 

- Deskundige begeleiding door professionals

 

- Train in een gezellige en motiverende atmosfeer samen met anderen die er zoals jou volledig voor gaan. 

- Je legt contacten en leert nieuwe mensen kennen. 

- Garantie op een optimale techniek. 

- Kans om heel wat praktische kennis op te doen. 

- Uitstekende prijs-kwaliteit keuze.

- Haal meer fun uit je training. 

- Accountability factor: je bent veel minder geneigd om trainingen over te slaan doordat de coach en je teamgenoten achter je zitten.

Interesse in group training? Klik de knop hieronder en plan een afspraak met ons in voor meer informatie!

De trainingen

Er zijn 2 verschillende group trainingssessies: "power" & "booty". Voor elk wat wils dus. 

POWER

De POWER sessies zijn speciaal 

gericht op iedereen die sterker en gespierder wil worden. Daarnaast werk je ook aan je uithouding en aan je fitheid.

Wil jij vet verliezen, een mooier lichaam  opbouwen en sterker worden?

Dan is POWER je op het lijf 

geschreven.

BOOTY

In BOOTY wordt de focus 

gelegd op het ontwikkelen van 

strakkere bilspieren en benen. 
De oefeningen zijn wetenschappelijk

onderbouwd om jouw bilspieren de best mogelijke trainingsprikkel te geven. Dit is BBB in het kwadraat!

WHY CHOOSE US? 

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lang termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes.

PRAKTIJKGERICHT

Dankzij onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt er voor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

HOLISTISCH

Coaching is veel meer dan enkel een excel bestandje afleveren. Daarom kijken we naar het geheel training, voeding, levensstijl...

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel. Alle coachingstrajecten worden gemaakt van nul. We 'recycleren' geen trainings- of voedingsschema's.

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren slapen, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles is wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lange termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen je doelstelling efficiënt bereikt, maar die ook kan vasthouden.

PRAKTIJKGERICHT

Onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt ervoor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

atomic (1).png

HOLISTISCH

Optimale coaching is veel meer dan enkel training en voeding. We helpen je ook bij het verbeteren van je slaap, mindset en stress management.

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

Heart & Hands

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel en persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer maar maak je deel uit van een hechte community. Niet alleen de coaches maar alle leden steunen jou om je doelen te bereiken.