coach.png

Small-Group Personal Training

Small-Group personal training zit tussen All-In Personal Training en Group Training. Het biedt het beste van beide werelden. Je kunt samen met familie, vrienden of vriendinnen in een kleine groep trainen van max. 4 personen, maar elk met jullie eigen schema en individuele opvolging. Een absolute topcombinatie!

Voordelen van Small-Group Personal Training

  • Multi aanpak: Persoonlijk trainingsprogramma, voedingsbegeleiding, lifestyle & mindset coaching, constante opvolging en nog veel meer.

  • Extra motivatie door het groepsgevoel

  • Budgetvriendelijk en tegelijk kwalitatief

 

Interesse in Small-Group Personal training? Druk op de onderstaande knop en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

SO MUCH MORE THAN JUST FITNESS 

WHY CHOOSE US? 

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lang termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes.

PRAKTIJKGERICHT

Dankzij onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt er voor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

HOLISTISCH

Coaching is veel meer dan enkel een excel bestandje afleveren. Daarom kijken we naar het geheel training, voeding, levensstijl...

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel. Alle coachingstrajecten worden gemaakt van nul. We 'recycleren' geen trainings- of voedingsschema's.

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren slapen, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles is wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lange termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen je doelstelling efficiënt bereikt, maar die ook kan vasthouden.

PRAKTIJKGERICHT

Onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt ervoor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

atomic (1).png

HOLISTISCH

Optimale coaching is veel meer dan enkel training en voeding. We helpen je ook bij het verbeteren van je slaap, mindset en stress management.

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

Heart & Hands

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel en persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer maar maak je deel uit van een hechte community. Niet alleen de coaches maar alle leden steunen jou om je doelen te bereiken.