The Urban Warrior bestaat 2 jaar!

Bijgewerkt: 16 mrt 2020

🎉 THE URBAN WARRIOR BESTAAT OFFICIEEL 2 JAAR !

*

👊 Het is gek om te beseffen dat we dit 'ding' nu al 2 jaar doen. Ik herinner me nog hoe Tiemen en ik onze ideeën uitwisselden nadat we een hele tijd onze eigen weg hadden uitgegaan. We deelden onze mening over de Belgische fitnessbranche en kwamen tot de conclusie dat we beiden gefrustreerd waren door het gebrek aan kwalitatieve informatie en begeleiding. Ook konden heel weinig werkgevers en bedrijven ons een job aanbieden waarin we achter een 'brand' konden staan met integriteit en volledige overtuiging. Dus hebben we beslist om onze eigen brand te starten. Een enorme drive en ambitie om de fitnessbranche te veranderen en de standaard omhoog te trekken, werd de vonk die The Urban Warrior leven in blies.

*

👊 En vechten als warriors hebben we gedaan... De voorbije 2 jaren waren een absolute rollercoaster. Zowel op professioneel als op persoonlijk gebied. We hadden onze momenten van glorie en overwinning, maar evenzeer momenten van verlies, frustratie, angst en ongemak. En dit is hoe het zal blijven zijn in de toekomst.

*

👊 Maar toch, als we 2 jaar terug kijken, dan is er eigenlijk niets wat we zouden veranderen. Iedere business meeting, ieder verlies, iedere overwinning, iedere workout, iedere PT sessie, iedere workshop enz. Het heeft allemaal onze brand gevormd tot wat het nu is.

*

👊 Nadat we van start gingen met een bestaand fitness concept, besloten we uiteindelijk toch om te gaan rebranden en verder te doen onder onze eigen naam. We deden business consulting met Otto Duijs, wat een enorme boost gaf aan onze groei. De vooruitgang die we sindsdien geboekt hebben, is iets wat we aanvankelijk nooit voor mogelijk hadden geacht. Die mentorship is een cruciale move geweest die ons in 2.0 versies van onszelf heeft veranderd. Sindsdien is onze manier van denken en handelen nooit meer hetzelfde geweest.

*

👊 Flash forward naar nu, we beseffen dat we echt iets moois hebben opgebouwd. Iets om voor te vechten. We hebben niet zomaar een gym gecreëerd. Eigenlijk hebben we gewoonweg een tweede thuis gemaakt. Een echte familie, een brotherhood.

*

👊 We willen IEDER van onze leden van harte bedanken voor hun geloof en vertrouwen die ze hebben in onze brand! Dit is iets wat we heel serieus nemen en we doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen terecht is.

We willen onze mentors, en in het bijzonder Otto Duijs bedanken voor hun enorme bijdrage aan onze groei. Tot slot willen we al onze OG's en 'Day 1's' bedanken die al lid zijn van bij de vroege start, en ons doorheen heel deze rit altijd hebben gesteund.

*

👊 Een gym zonder goede leden is als een sportbak zonder motor. Je kan een mooie ruimte met fancy materiaal hebben, maar je hebt iets nodig die daar leven in blaast. En dat doen onze Urban Warriors als geen ander. Er is geen community zo sterk als die van ons. Jullie resultaten, jullie waardering en dank, jullie positieve vibes enz.

Dit is waar we het voor doen!

*

👊 Wat brengt de toekomst voor The Urban Warrior?

Eerst wilden we een winstgevend, sterk en stabiel bedrijf opbouwen met een vast ledenaantal die kwalitatieve begeleiding krijgt bij het behalen van hun doelen. Nu zijn we al een tijd op dat punt gearriveerd. Met onze community van +100 Urban Warriors, zitten we nu in een positie waarin het tijd is om shit naar de next level te brengen.

*

👊 Gedurende de komende jaren, willen we erin slagen om de dikste gym in België neer te zetten, waarin de 6 pijlers van The Urban Warrior de nieuwe norm zijn:

1. Evidence-based werken

2. Praktijkgerichte coaching

3. Een duurzame aanpak (lange termijn resultaat)

4. Complete coaching (naast voeding en training, ook mindset en lifestyle)

5. Persoonlijke aanpak

6. No-nonsense stijl

Populaire fitness centra staan bol van de mensen die het volledig gehad hebben met loze beloftes en het gebrek aan degelijke begeleiding. Daarnaast loopt social media over met trainertjes die na een weekendopleiding of na het bekijken van een paar youtube videos, zichzelf een expert noemen. Ze gebruiken effectieve marketing om hun gebrek aan echte skills en kennis te maskeren, en zijn puur gericht op winstbejag in plaats van het echt helpen van mensen.

*

👊 It is time for a revolution.

Toen we 2 jaar geleden bij de start van onze business een post maakten met de titel "We are not here to take part, we are here to take over" (geïnspireerd door niemand minder dan Conor McGregor 😉 ) maakten we echter geen grap.

Velen juichten ons toe maar namen het luchtig op. Tiemen en ik zijn echter niet het type coaches die random quotes gaan spuwen omdat het 'leuk is voor de motivatie'. Als we iets zeggen, dan menen we dat. Zeggen = Doen voor een Urban Warrior.

*

En wij zeggen dat het tijd is voor verandering.


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven