Phenibut: Niet populair, maar extreem effectief!

Bijgewerkt: 16 mrt 2020


Phenibut: Een krachtig supplement die angst en stress vermindert en slaapkwaliteit optimaliseert


Sport- en gezondheidssupplementen zijn tegenwoordig bijzonder populair. Je kan ze letterlijk niet wegdenken uit de maatschappij. Iedereen die met sporten of fitness bezig is, komt er vroeg of laat wel mee in aanraking. Populaire supplementen zoals eiwitpoeders, creatine, visolie en multivitamines worden verkocht zoals verse koffiekoeken op zondag.


Jammer genoeg staat populair niet altijd gelijk aan veilig of effectief. Het is niet omdat een bepaald supplement populair is en veel gebruikt wordt, dat het daarom ook wel degelijk zijn beloofde dienst doet. En bij training- en voedingsprogramma's is dat net zo!


In dit artikel behandelen we een supplement die veel minder bekend is, maar extreem effectief kan zijn.


Phenibut.


Phenibut is een stof die werd uitgevonden door een Soviet wetenschapperslabo. Ondertussen zijn er meer dan 300 studies gedaan naar deze substantie waaruit blijkt dat het een effectief supplement is voor het verbeteren van slaap, remmen van angst en het creëren van meer welzijn.


De voordelen van phenibut op een rijtje:


- Betere en diepere slaap.

- Minder stress en angst.

- Meer welzijn en een gevoel van euforie (sommigen noemen phenibut ook wel een 'happy drug').

- Je libido krijgt er een boost van.

- Je hebt meer motivatie om dingen gedaan te krijgen.

- Helpt mogelijks met herstel van zware training.

- Je spraak is vloeiender en je hebt veel minder moeite om uit je woorden te geraken.

- Je zintuigen staan scherper (muziek klinkt bijvoorbeeld mooier en je observatievermogen is beter).

- Je voelt je gewoonweg een baas.

- In tegenstelling tot alcohol blijft je denkvermogen helder en je houdt er geen kater aan over.


Als je dit lijstje leest en bij jezelf denkt "Dit is te mooi om waar te zijn" dan heb ik goed nieuws voor je, het werkt echt. Veel supplementen beloven je mooie dingetjes, waar uiteindelijk niets van waar is. Jouw portemonnee wordt er leger van, en die van de supplementenindustrie wordt er alleen maar dikker van.


Bij phenibut is het omgekeerd. Dit supplement is niet zo populair, en wordt niet zo hevig gepromoot. Maar het werkt wel. En het is veilig, zolang je het uiteraard niet gebruikt als een debiel.


Dat laatste is iets waar we nu wat meer aandacht aan gaan geven. Want alle goeie dingen in het leven hebben hun kostprijs, en bij phenibut is dat niet anders. Indien je phenibut niet verstandig gebruikt, dan krijg je ontwenningsverschijnselen die meedogenloos zijn.


De nadelen en bijwerkingen van phenibut


(voordat je dit leest wil ik dat je goed beseft dat deze nadelen alleen maar optreden bij misbruik van het supplement. Als je het gebruikt zoals ik hieronder aanbeveel, zou je geen problemen mogen ervaren).


- Angst en nervositeit

- Hoofdpijn

- Slapeloosheid

- Depressie symptomen

- Misselijkheid en duizeligheid


In het kort: Als je phenibut misbruikt, dan krijg je simpelweg compleet het averechtse effect dan waarvoor het eigenlijk goed is. Gotta love the irony!


Hoe gebruik je phenibut?


Wees niet bang van de nadelen die ik juist heb opgesomd. Iedere substantie die je misbruikt zorgt voor problemen. Te veel caffeïne is een probleem, te veel water is ook een probleem. Gebruik het correct, en dan geniet je de voordelen zonder miserie erbij.


- Je wil het maximaal 3 keer per week gebruiken.

- Gebruik het nooit meer dan 2 dagen achter elkaar. Anders bouw je snel tolerantie op en heb je alleen maar meer nodig.

- Start met een dosis van 0.3-0.5 gram en bouw op vanaf daar. Neem nooit meer dan 1.2 gram per dag!!!

- Neem het op de nuchtere maag voor maximaal effect.

- De optimale dosis hangt af van jouw persoonlijkheid en je reactie op het supplement. Personen die van nature heel kalm zijn kunnen er soms niets van voelen. Anderen reageren er dan weer heel sterk op.


Pour conclure


Phenibut is een prachtig supplement die echt je levenskwaliteit kan verrijken. Wanneer je het correct gebruikt volgens de richtlijnen die ik hierboven aangeef, zou je positieve effecten moeten ondervinden zonder nadelen. Misbruik het, en dan gaat het juist je levenskwaliteit slechter maken.


DISCLAIMER: Dit is geen medisch advies. Als jij met dit supplement experimenteert na het lezen van dit artikel, zijn wij NIET verantwoordelijk voor eventuele problemen die je ondervindt door gebruik van het supplement. Contacteer altijd een arts wanneer je problemen opmerkt bij het gebruiken van supplementen.

404 keer bekeken0 reacties