Nico

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik mij voornamelijk toegelegd op studeren en professionele activiteiten. Ik had een pesthekel aan sport (zowel er naar kijken als het doen) en zag het nut niet in van gezonde voeding. Resultaat was een gewicht van ongeveer 105kg, een buikomtrek van 112cm, gedurende tien jaar het dubbele van de cholesterolwaarden bij bloedtesten en de conditie van iemand die minstens 10 jaar ouder is.

nico1.jpg
nico2.jpg

Na te zijn wakker geschud door een huisarts, besliste ik dat er iets moest gebeuren. Ik had eerst wat zaken over gezonde voeding opgezocht op internet, en begon wat op een home trainer te zitten wat wel in wat gewichtsverlies resulteerde. Dit was niet alleen tijdrovend, maar ook saai en weinig uitdagend.

In april nam ik contact op met Lars voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik mijn doelstellingen toegelicht, te weten aan een normaal gewicht geraken om problematiek met risico waarden cholesterol op te lossen, kracht en conditie opbouwen en gezonde voedingsgewoontes leren en onderhouden. Terzelfdertijd vereisen mijn professionele activiteiten regelmatige deelname aan netwerkevents en restaurantbezoeken terwijl ik als advocaat geen vast schema heb met een agenda die vaak niet langer dan een week vooruit gepland kan worden.

Ik begon dan met 3 personal training sessies per week om de basis aan te leren. Voordien had ik nog nooit een halter of ander gewicht vast gehad, en ik was motorisch analfabeet. Lars nam uitgebreid de tijd om veilige techniek uit te leggen zodat ik de oefeningen correct kan doen. Iets wat van de coach veel geduld vereiste. Op het vlak van voeding gaf Lars heel nuttige tips die het mogelijk maakten om gewicht te verliezen zelfs met deelname restaurantbezoeken en netwerkevents. Training sessies worden per week ingepland in functie van mijn agenda. Ondanks de soms drukke agenda met business trips, deadlines en veel afspraken slaagde Lars er toch telkens in om ruimte te vinden voor de training.

Na een zevental maanden was het resultaat redelijk spectaculair. Op events waar ik niet zo vaak kom, werd ik bijna niet meer herkend. Ik verloor in totaal 35kg in gewicht en 32cm in buikomtrek.

nico3.jpg
nico4.jpg

Ik ben super tevreden over de coaching bij The Urban Warrior. De aanpak is heel persoonlijk en flexibel. Trainingsprogramma is heel doordacht en laat iedereen die gemotiveerd toe om in redelijke tijd mooie resultaten te halen. Er is ook genoeg flexibiliteit om zelfs met heel drukke agenda’s toch alles gedaan te krijgen. Het voedings- en trainingsplan is perfect combineerbaar met drukke professionele activiteiten en een gevuld sociaal leven.

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur