Melissa

Hieronder lees je de ervaringen van cliënt Melissa. Haar primaire doelstelling was vetverlies en door middel van group training in combinatie met flexibel voedingsadvies op maat wist ze heel mooie resultaten te behalen.

Eind augustus 2019 ben ik bij The Urban Warrior terechtgekomen via een vriendin die me aanraadde om eens mee te gaan om te ‘proberen’. Sporten deed ik hier al voor maar in een open gym, zonder begeleiding dus waar je van alles deed maar niet echt wist of je het goed deed… In deze gym wordt alles super goed in detail uitgelegd, staat men er nooit alleen voor.

Zijn men direct maar altijd correct!

Mijn doel was altijd afvallen, afvallen en nog eens afvallen en het ook merken op de weegschaal natuurlijk maar in The Urban Warrior hebben ze mij geleerd dat de weegschaal niet altijd gelijk heeft. Ik ben op mijn voeding beginnen letten dankzij de tips van coach Lars & Tiemen en ga 2 x per week sporten bij hen. Na 12 weken kan ik zeggen dat de weegschaal nog altijd niet is wat het moet zijn maar dat ik wel tevreden ben over mijn omtrekmaten want vooral deze maken veel verschil!

Ik voel me veel fitter, veel beter in mijn vel, gezonder en ondanks de klachten die ik meesleur aan mijn rug kan ik toch met aangepaste oefeningen mijn workout uitoefenen! Ik ben nog niet bij mijn einddoel maar ik blijf doorzetten en met de hulp van deze 2 zal dit zeker lukken.

 

Ik raad deze gym aan iedereen aan want dit is een plek waar je u al snel thuis voelt, waar je u niet  moet schamen om wat je wilt bereiken want je wordt er met open armen ontvangen. Je krijgt steun overal en niemand heeft een oordeel over je! Iedereen zorgt wat voor elkaar en dit is altijd leuk! Bij deze kan ik dus vertellen dat ik er een nieuwe familie bij heb.
 

Dikke merci en doe zo verder want jullie zijn fantastisch in wat jullie doen!

106899569_208698853660645_51321638820322
83480663_274332447225716_110055799327460
Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur