Kenny

Hieronder lees je meer over de transformatie van cliënt Kenny. Aangezien hij competitief powerlifter was, wou hij dus vooral sterker worden in de squat, bench press en deadlift. Tegelijkertijd wou hij 'droger' worden en vetmassa verliezen. We wisten deze doelen te bereiken via online coaching.

Kenny transformation 1.jpg

Ik ben heel tevreden met de coaching van Lars. Hij maakt deftige programma's en er wordt aandacht besteed aan details. De voeding was goed te doen. In het begin had ik vaak honger maar ik heb dit met hem besproken en het voedingsschema werd aangepast. Dit vond ik één van de beste dingen aan de coaching. Wanneer je op problemen botst, luistert hij naar je en maakt hij aanpassingen waar nodig. 

Wat de resultaten betreft, deze spreken voor zichzelf. Ik sta veel scherper nu maar mijn kracht is alleen maar gestegen. Lars heeft me begeleidt naar enkele van mijn powerlifting meets toe. Op mijn eerste meet onder zijn begeleiding behaalde ik 1ste plaats in mijn klasse. Ik brak nieuwe records op al mijn powerlifts.

Lars is een goede coach die ik zeker kan aanbevelen!

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur