Gratis techniektraining

Jouw droomlichaam bereiken is op zich geen moeilijk proces. Vet verliezen en spiermassa opbouwen is in theorie eenvoudig. Maar er zijn 3 veel voorkomende problemen die de meeste mensen tegenhouden waardoor zij nooit resultaat boeken:

  • Niet weten wat je precies moet doen

  • Geen motivatie hebben

  • Geen opvolging krijgen waardoor je niet gaat volhouden op lange termijn

Bij The Urban Warrior creëren we een omgeving waarin je deze fouten bijna niet kan maken. Door de persoonlijke begeleiding die coach Lars en Tiemen voorzien, weet jij exact welk plan en welke aanpak het beste is om jouw doelen te bereiken.

Daarnaast kom je terecht in een hechte community waarin de leden jou ook zullen stimuleren om in actie te komen en het beste van jezelf te geven.

We leggen de nadruk ook op duurzame coaching. Dit wil zeggen geen strikte diëten of extreme trainingsprogramma’s! Bij ons krijg je een effectief en haalbaar plan waarmee je blijvende resultaten gaat boeken.

WIL JIJ NU EINDELIJK WEL EENS HET RESULTAAT WAAR JE NAAR OP ZOEK BENT? Wacht dan niet langer. Actie ondernemen is altijd de eerste stap.
Begin meteen goed en CLAIM NU jouw GRATIS INDIVIDUELE TECHNIEKTRAINING T.W.V. 75 EURO om jouw coaching alvast een flinke boost te geven.
In dit opstartgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect. Verde...
Boek nu je opstartgesprek!
1 uur
Gratis

Testimonial David

 

“Nu neem ik deel aan de small group trainingen wat ook heel aangenaam is. Je leert er nieuwe mensen kennen en je stimuleert en motiveert elkaar. Dit vind ik zo fijn aan het concept. Steeds is de coach er om je te ondersteunen en je de correcte houdingen bij de oefeningen aan te leren. Je geraakt er automatisch door gebeten.

 

Dit concept geeft niet enkel een meerwaarde aan het sporten maar geeft ook een positief effect op je privéleven! Ik raad dit iedereen aan! Topconcept! Topcoaches! Topteam!

BOEK HIER JE GRATIS OPSTARTGESPREK!

In dit opstartgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect. Verde...
Boek nu je opstartgesprek!
1 uur
Gratis