Eva

Hieronder lees je Eva's ervaringen met ons concept. Eva contacteerde ons omdat ze een flinke stok achter de deur nodig had. Ze wou graag strakker worden maar miste de juiste kennis over voeding en wou een coach die haar naast de juiste begeleiding ook kon motiveren om haar doelstellingen stap voor stap te bereiken.

BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE EVA.png

"The Urban Warrior is echt een aanrader voor wie zich fit wil voelen. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om me weer goed in mijn vel te voelen. Dankzij hun professionele begeleiding op maat lukte dit ook! Zowel fysiek als mentaal voel ik me sterker. De trainingen zijn super leuk, en je bouwt er ook nog eens toffe vriendschappen op. Iedereen steunt er elkaar en blijft elkaar altijd motiveren. En DAT zoek ik in een gym.

 

Mede dankzij de begeleiding wat betreft voeding ben ik ook een aantal kilo's verloren. Dit allemaal zonder drastische maatregelen te nemen of voor een strikt dieet te gaan. Dit zorgt er voor dat het voedingsplan op lange termijn vol te houden is. De coaches staan ook steeds voor je klaar, met vragen kan je op elk moment van de dag bij hen terecht.

 

Er rest mij enkel nog het volgende te zeggen: bedankt aan de coaches en tot de volgende training :)"

Dankzij group training in combinatie met persoonlijke voedingsbegeleiding slaagde Eva erin om de volgende resultaten te behalen na slechts 12 weken:

Gewicht: Van 74 kg naar 70 kg (-4kg)

Buikomtrek: Van 95 cm naar 78 cm (-17cm)

Heupomtrek: Van 97 cm naar 82 cm (-15cm)

Meer en betere slaap

Meer fitheid en energie

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur