DAVID

Hieronder lees je meer over de bevindingen van cliënt David. De belangrijkste doelstellingen voor David zijn mentale kracht, gewichtverlies & spieropbouw. "Een gezonde geest in een gezond lichaam" in de meest pure vorm. We hebben dit een prachtige jumpstart gegeven via All-in personal training, waarna hij overschakelde naar onze  Small group personal training  om dit door te zetten. 

Wat mij al meteen aansprak in hun concept is dat er eerst een intakegesprek was, dat zij de tijd namen ook om naar uw persoonlijk verhaal te luisteren en wat uw eigen doelstellingen zijn. Ik was er meteen op mijn gemak.  Na het  gesprek heb ik me meteen ingeschreven ook zelf koos ik voor 1 maand personal training met voedingsanalyse. Ik voelde mezelf ook groeien erin. Dit is vooral te danken aan de persoonlijke gerichte aanpak van de coaches. Tijdens de trainingen is er is er ook wat ruimte om een babbeltje te slaan. Wat natuurlijk een positief effect geeft op uzelf en het werkt ook heel motiverend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu neem ik deel aan de small groepsfase trainingen wat ook heel aangenaam is je leert er nieuwe mensen kennen en je stimuleert en motiveert elkander. Dit vind ik zo fijn aan het concept ook. Steeds is de coach er om je te ondersteunen en je de correcte houdingen bij de oefeningen aan te leren. Je geraakt er automatisch door gebeten.

 

Dit concept geeft niet enkel een meerwaarde aan het sporten maar geeft ook een positief effect op je privé leven! Ik raad dit iedereen aan! Topconcept! Topcoaches! Topteam!

Wil jij ook STERKER, GEZONDER EN SIMPELWEG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN? maak hieronder een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek EN ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
In dit kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren wie jij bent, waar je naar op zoek bent, welke blessures of tegenslagen je al meegemaakt hebt ect....
Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
1 uur