SO MUCH MORE THAN JUST FITNESS 

All-IN Personal Training

Bij All-In personal training gaat alle aandacht van de coach uit naar jou alleen. Je spreekt samen af met je coach wanneer je wil trainen, op tijdstippen die voor jou het best passen. Als je het meeste uit je trainingen wil halen en jezelf naar een hoger niveau wil pushen, dan is dit de coaching die je moet hebben!

Voordelen van 1 op 1 training en coaching

  • Haal het maximale uit jezelf en verkrijg de best mogelijke resultaten

  • 100% individuele aandacht

  • Multi aanpak: Persoonlijk trainingsprogramma, voedingsbegeleiding, lifestyle & mindset coaching, constante opvolging en nog veel meer.

  • Beste keuze wanneer je een specifieke doelstelling hebt en je wil de meest optimale vooruitgang

  • Meest ‘all-inclusive’, intensieve vorm van coaching op maat

OPGELET: Wij bieden ook duo personal training aan! Dit is volledig dezelfde dienstverlening als hierboven, maar dan met twee. Ideaal dus als je personal training wil doen met je partner, vriend of familielid.

 

Interesse in 1-on-1 Personal training of duo personal training? Druk op de onderstaande knop en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

WHY CHOOSE US? 

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lang termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes.

PRAKTIJKGERICHT

Dankzij onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt er voor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

HOLISTISCH

Coaching is veel meer dan enkel een excel bestandje afleveren. Daarom kijken we naar het geheel training, voeding, levensstijl...

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel. Alle coachingstrajecten worden gemaakt van nul. We 'recycleren' geen trainings- of voedingsschema's.

EVIDENCE BASED

Onze klanten mogen op hun twee oren slapen, wij bieden enkel kwaliteitsvolle informatie omtrent training, voeding en levensstijl. Alles is wetenschappelijk onderbouwd. 

DUURZAAM

Samen bouwen we een realistisch plan die goed vol te houden is op lange termijn. Geen quick fixes of tijdelijke plannetjes. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen je doelstelling efficiënt bereikt, maar die ook kan vasthouden.

PRAKTIJKGERICHT

Onze jarenlange ervaring in fitness en krachttraining zorgt ervoor dat we een goed idee hebben over wat wel werkt en wat niet in de praktijk.

atomic (1).png

HOLISTISCH

Optimale coaching is veel meer dan enkel training en voeding. We helpen je ook bij het verbeteren van je slaap, mindset en stress management.

NO-NONSENSE

Onze methodes zijn simpel en direct. Je krijgt als klant de meest effectieve coaching mogelijk, vrij van tierlantijntjes en fabels.

Heart & Hands

PERSOONLIJK

Coaching bij ons is extreem individueel en persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer maar maak je deel uit van een hechte community. Niet alleen de coaches maar alle leden steunen jou om je doelen te bereiken.